Niisutussüsteemidel on oluline roll paljudes tööstustes - BBT

Niisutussüsteemidel on oluline roll paljudes tööstustes

Paljudes ettevõtetes on niisutus-süsteemid muutunud oluliseks tööstuslikuks lahenduseks, eriti seal, kus on vajadus tootmisprotsessidel optimaalne niiskustase saavutada. Eestis, sõltuvalt aastaajast, muutub õhuniiskus drastiliselt, väga paljudel juhtudel langeb see alla 20% ning see omakorda tekitab tööstustele mitmeid murekohti, millest tulenevalt võivad tekkida tootmisprobleemid. Pikaajaliselt avaldab see negatiivset mõju ka ettevõtte personali tervisele ja tootlikkusele.

Niisutussüsteemide peamised kasud:
Tõhus veekasutus: meie niisutussüsteemid võimaldavad veekulu täpsemalt reguleerida, tagades vee optimaalse kasutamise. See on oluline nii keskkonnasäästlikkuse kui ka kulude vähendamise seisukohalt.

Automaatne juhtimine: automaatsed juhtimissüsteemid võimaldavad seadistada niisutamist vastavalt reaalsele vajadusele, tagades optimaalse niiskustaseme ilma ülearuse veekasutuseta.

Vähendatud käsitsitöö vajadus: automatiseerimine vähendab vajadust manuaalse niisutamise järele, aidates seeläbi ettevõtetel säästa tööjõukulusid ja suurendada efektiivsus.

Millist kasu avaldab see erinevatele tööstustele?
Puidutööstus
Vältida puidu kuivamist praguliseks ja  tõsta viimistlus- ja väärindamiskvaliteeti

Metallitööstus
Tõsta viimistluskvaliteeti ( erinevat tüüpi värvid nõuavad kuivamisel ca 55% õhuniiskust, et saavutada ettenähtud tahenemine).

Tekstiili-, elektroonika- ja paberitööstus
Vältida staatilise elektri tekkimist ja  hoiab ära paberipoognate “lokkimist” jne.

Olenemata tööstusvaldkonnast, aitab niisutussüsteem hoida tootmises töösõbralikku keskkonda (hoiab ära väsimuse, punetavad silmad, kuiva naha, lõhenenud huuled, kurgukuivuse) ning aitab suvel jahutada ka tootmisruumi (energia kokkuhoid).

BBT OÜ on spetsialiseerunud niisutussüsteemide projekteerimisele, tarnimisele ja paigaldamisele, pakkudes klientidele kvaliteetseid lahendusi. Meie eksperttiim tagab süsteemi õige konfigureerimise vastavalt kliendi vajadustele ja soovidele. Lisaks pakume pärast paigaldusteenust ka regulaarset hooldust, et tagada süsteemi pikaajaline tõrgeteta toimimine.